Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Вересень » 17 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
12:16 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"

А пам'ять священна...

 

Районна естафета пам’яті «Ми пам’ятаємо всіх поіменно», яка присвячена 70–річчю визволення України від фашистських загарбників, крокує землями рідного краю.  Вона вже побувала в одинадцяти сільських радах. 10 вересня свій шлях вона продовжила до Косівської сільської  ради.

Біля пам’ятника загиблим воїнам пройшла передача символів естафети: пам’ятного альбому, каски невідомого солдата Великої Вітчизняної війни, гільзи та книжкової виставки-коло Котовської ЦБС «Україна в полум’ї війни». Делегація громади Олексіївської сільської ради на чолі з головою Сметаною В.Г. передали символи естафети представникам громади Косівської сільської ради на чолі з головою Добрянською О.М.

Бібліотекар краєзнавчого відділу центральної районної бібліотеки Балабан Н.І, презентувала громаді виставку-коло, яка до 17 вересня залишилась для ознайомлення в сільській бібліотеці села Коси.

Урочистості  продовжила концертна програма за участю  аматорів сцени с.Олексіївка та творчого колективу районного центру культури і дозвілля.

По завершенню заходу до пам’ятника загиблих воїнів в с. Коси відбулося покладання квітів.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 748 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz