Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Квітень » 14 » Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"
12:38 PM
Районна естафета пам'яті "Ми пам'ятаємо всіх поіменно"

Тих днів не змовкне слава

11 квітня  естафету районної акції  "Пам'ятаємо всіх поіменно" приймала Борщівська сільська рада, населені пункти якої першими в Котовському районі були звільнені від німецько-фашистських загарбників. На свято зібралися представники  усіх сіл сільської ради: Дібровка, станція Борщі, Зелений Кут, Зарниця, село Борщі.

Делегація від Великофонтанської сільської ради на чолі з головою сільради Остапчук Катериною Никифорівною, начальник районного відділу культури Шапран Ольга Михайлівна та голова районної ради ветеранів Царан Тимофій Семенович достойно передали Борщівській сільраді, яку очолює Правенко Валентина Петрівна, всі атрибути районної акції: пам'ятний альбом, гільзу із запаленою свічкою, солдатську каску із живими квітами.  Складову естафети - виставку-коло "Україна в полум'ї війни" - презентувала для присутніх завідувачка бібліотекою Малого Фонтану Ірина Дмитрієва. 

Спільний концерт працівників районного центру культури та дозвілля та юних аматорів Малофонтанської сільської ради зумів донести до кожного велич тих років та ціну Великої Перемоги. Після концерту учасники заходу урочисто покласти квіти на братські могили в своїх селах.

Почесним гостем свята став один з двох залишившихся в живих на Борщівській землі ветеранів Великої Вітчизняної війни, Ісраєлян Місак Сагателовіч, армянин за національністю, який 20 років тому переїхав в село Зелений Кут з Нагорного Карабаху. На тілі цієї людини війна залишила свої відмітини від осколочних поранень, лишилась  на все життя і важка контузія.  Другий ветеран - Швець Павло Деонисович - на жаль, прикутий до ліжка. 

 Шана людям, що подарували нам живі березневі ранки, мирне життя і бажання все це зберегти - було основним лейтмотивом урочистостей.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках  блогу ЦБС

Переглядів: 842 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz