Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Липень » 4 » Презентація книжкової виставки
2:01 PM
Презентація книжкової виставки

Літні історії до кави для щасливих

 

Літо. Сонце. Квіти і відопчинок з книжкою і кавою в руках - про таке тільки можна помріяти... Але мрії здійснюються! 

Завітайте до центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС, і вас зустріне цікава книжкова виставка-інсталяція "Літні історії до кави для щасливих"!

В книжках на її поличках є все: і теплі, безсонні ночі, і незабутні курортні романи, і загорілі тіла, і соковиті фрукти та солодке морозиво. А ще  - багато кохання та смутку, романтичних пригод та любовних інтриг.

До уваги любителів читання -  найпопулярніші у сучасному читацькому світі романи Анрі Мартен Люган "Щасливі люди читають книги і пють каву", Дороті Кумсон "Прежняя любовь", Рея Бредбері "Все лето в один день", Анни Гавальди "Просто вместе", Коліна Маккалоу "Прикосновение", Ірен Роздобудько "Останній діамант міледі" та ін.

У розділі виставки під назвою "...доки холодне кава" на свого читача чекають романи Сесілії Ахерн "Не верю. Не надеюсь. Люблю", Вікторії Токаревої "Одна из многих", Наталії Костиної "Верну любовь с гарантией", Сари Ремзел "Соблазн и грех", П. Козак "Страсть", Сандри Браун "Эксклюзив".

Яскраві книжковы обгортки, сповнені літньої атмосфери, майстерне оформлення виставки так і ваблять найскоріше взяти книжку і горнятко кави до рук і читати, читати, читати...

Переглядів: 956 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz