Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Травень » 31 » Прем'єра поетичної збірки
10:23 AM
Прем'єра поетичної збірки

Неповторна мить Світлани Пирогової

 

30 травня в центральній бібліотеці Куяльницької ЦБС відбулась чергова зустріч поетів літературного салону "Бестселер", присвячена виходу першої авторської збірки ліричних віршів  поетеси Подільщини Світлани Пирогової "Неповторна мить".

Привітати колегу по перу з такою знаковою подією зібрались Григорій Колесов, Степан Черноволюк, Людмила Гожа, Валентина Мельниченко, Людмила Курченко, Валентина Присяжна, Тетяна Таланцева, Іван Янчевський, Ніна Крутцева, Тетяна Адельфіна.

Не залишилися осторонь презентації першої збірки і чоловік та син Світлани Михайлівни. Цікаво, що саме вони стали першими в родині писати вірші. Поети навіть жартували, що другою подією повинна стати сімейна збірка поезій.

Красиві слова для презентації збірки Світлани Пирогової знайшли ведучі заходу Олена Попова та Надія Балабан. Вони розповіли про те, що пріоритетом у творчості поетеси є родина, рідний край, Батьківщина.

Авторка щиро захоплюється красою рідної природи, високих людських почуттів, через які розкриваються таємниці душі і серця, умотивовуються доблесні вчинки, любов до своєї землі.

До своєї особистої збірки Світлана Михайлівна йшла досить довго. За цей час вона стала лауреатом обласного поетичного фестивалю "Осінь у Бірзулі" (2017), лауреатом міжнародного конкурсу в номінації "Українська співучість" (2018, Париж), друкувалась в електронних збірках "Новорічне темослів'я  - 40 топ-авторів", "Душевна поезія", "Українська співучість", "Зимова рапсодія душі" та інших.

Протягом усього заходу поетеса щиро ділилась своїми почуттями, переживаннями, які охоплювали її під час написання віршів. І це, звісно, не залишило байдужим жодного з присутніх.

Поети із задоволенням читали авторські вірші Світлани Пирогової та свої поезії, присвячені цій чудовій події.

Жодного байдужого не залишила і оформлена бібліотекарями книжкова виставка "Неповторна мить Світлани Пирогової", і яскрава відеопрезентація поетичної збірки "Неповторна мить".

Бібліотекарі центральної бібліотеки щиро вдячні поетесі за подаровані поетичні збірки з власним автографом, які Світлана Михайлівна подарувала і бібліотеці, і всім присутнім поетам.

Більше фото - на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1738 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz