Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Листопад » 14 » Нові надходження
12:26 PM
Нові надходження

Книжкові новинки для бібліотек громади

 

Понеділок, 13 листопада,  розпочався для бібліотекарів центральної бібліотеки громади з приємних, навіть підзабутих відчуттів. Ми отримали партію новинок літератури,  профінансованих Куяльницькою громадою.  Кожна сільська бібліотека отримає в середньому по  15-20  новинок.

Всі закуплені книжки українською мовою з найвідоміших видавництв країни. Особливу увагу при закупівлі ми  приділили новинкам для дітей, які є  справжніми помічниками для батьків, вихователів, вчителів, поки дитина розвивається і щоденно зростає.

Поповнилась серія книжок і для підлітків. Перше кохання, перші виклики у дорослому житті, складні відносини між підлітками і батьками – про все можна прочитати в серії  для підлітків.

Історичні романи будуть  цікаві тим, хто пізнає історію нашої країни.  Мало хто знаю нашу справжню історію, тому що донести її до простих людей не було можливості довгі роки.

Серед новинок і книжки, обпалені війною. Саме на таких історіях треба виховувати дітей. Кожна історія, описана в них, варта того, щоб стати символом нашої спільної перемоги.

І бібліотекарі, і читачі вдячні нашій громаді за такий щедрий дарунок під час війни. Нова література буде широко презентована в наший бібліотеках для всіх вікових категорій.  

Ми віримо в силу культури та знань, і разом ми вистаймо проти будь-якої агресії.

Детальніше – на блозі бібліотеки

Переглядів: 255 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz