Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Квітень » 5 » Нарада бібліотечних працівників
12:04 PM
Нарада бібліотечних працівників

Радимось. Навчаємось. Плануємо

 

5 квітня на базі центральної бібліотеки КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» відбулась робоча нарада бібліотечних працівників.

Директор установи Світлана Дюгаєва проаналізувала перспективи подальшої діяльності бібліотек-філій в умовах суттєвого зниження кількості мешканців громади, звернула увагу на важливості активізації новітніх бібліотечних послуг, до яких входить не тільки обслуговування книгою, а й надання широкого доступу до інтернету всім категоріям користувачів, залучення до соціокультурних заходів, обслуговування осіб похилого віку на дому в рамках програми «Бібліотечний патронат».

До уваги бібліотекарів громади була презентована викладка книжок англійською мовою та літератури від українських видавництв, які бібліотечна установа отримала нещодавно від PEN Ukraine, і якими можуть скористатися всі бажаючі мешканці громади.

Завідувачка методичним відділом Віра Фарфурак зупинилась на статистичних даних роботи бібліотек-філій установи, нагадала про основні планові завдання та нові вимоги до статистичного обліку, про необхідність своєчасного надання до методичного відділу щотижневих та щомісячних планів та звітів про роботу філії.

Заступник директора Людмила Бензар наголосила на важливості дотримання трудової дисципліни сільськими бібліотекарями,  своєчасній здачі табелів роботи, а також проаналізувала стан висвітлення діяльності роботи бібліотек-філій в мережі інтернет, ведення блогів та бібліотечних сторінок в Фейсбуці.

Бібліотекар I категорії відділу комплектування та обробки літератури Ірина Пашора звернулась до бібліотекарів громади з вимогою правильного ведення документації щодо обліку книжкового фонду, своєчасного складання актів на вилучення та заміну літератури, підкресливши, що сільські бібліотекарі мають можливість завжди отримати будь-яку пораду та допомогу, звернувшись до відділу.

Завідувачка центральною дитячою бібліотекою Олена Зінченко роздала грамоти та призи переможцям та учасникам Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнку «Майбутнє планети у наших руках» для урочистого нагородження маленьких читачів в сільських бібліотеках.

Закінчилась нарада творчим спілкуванням, під час якого бібліотечні фахівці обмінялись думками та пропозиціями щодо покращення  роботи бібліотек та залучення користувачів для змістовного проведення дозвілля тощо.

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 105 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz