Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2011 » Грудень » 20 » Мужня та почесна професія
12:19 PM
Мужня та почесна професія
Мужня та почесна професія  

   Щорічно 20 грудня у день прийняття Верховною Радою України в 1990 році Закону України «Про міліцію» в країні відзначається День міліції. Спираючись на славетну спадщину та найкращі традиції, працівники міліції гідно несуть повсякденну службу, виконуючи благородну і почесну місію захисників закону і правопорядку.

    Сьогодні на адресу працівників міліції звучать багато поздоровлень та теплих слів зі сторінок газет, радіо та телебачення, на урочистостях в професійних колективах. Не залишили поза увагою це свято і в центральній районній бібліотеці.
    До Дня міліції бібліотека пропонує тематичну виставку "Мужня та почесна професія", яка складається з двох розділів: "На варті Закону Котовщини" та "Міліцейські будні в художній літературі". До уваги читачів представлена література з українського законодавства та художні твори, які висвітлюють героїчні будні захисників правопорядку, які і вдень і вночі, в вихідні і в свята трудяться на ратній ниві боротьби зі злочинністю, щоденно наражаючись на небезпеку.
               
    Вдалим доповненням до виставки є добірка фотографій з історії міліції Котовщини "Мені моя робота по душі", наданих бібліотеці помічником начальника Котовського МВ по ВГ та ЗМІ Оленою Хаустовою та помічником начальника ЛВ по ВГ та ЗМІ Наталією Заблоцькою.
   
   
   
     
     Запрошуємо на нашу виставку!
Переглядів: 6048 | Додав: Olga | Теги: виставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz