Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Березень » 22 » Конкурс від Вікіпедії і УБА
2:16 PM
Конкурс від Вікіпедії і УБА

Культурна спадщина та видатні постаті краю

 

Протягом тижня з 19 по 24 березня центральна бібліотека Куяльницької ЦБС Подільського району бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Культурна спадщина та видатні постаті краю», організованому ГО «Вікімедіа Україна» в партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією та Молодіжною секцією Української бібліотечної асоціації.

"Культурна спадщина та видатні постаті краю" - це конкурс наповнення україномовного розділу Вікіпедії матеріалами про об'єкти культурної спадщини українських етнічних територій, що донесли до нашого часу цінність з археологічного, естетичного, етнологічного, історичного, архітектурного, мистецького, наукового чи художнього погляду, а також про відомих людей.

Мета конкурсу - сприяти поширенню знань про культурну спадщину, про видатних постатей та уродженців краю завдяки використанню он-лайн ресурсів Вікіпедії, сприяти поширенню інформації про ресурси Вікіпедії серед користувачів бібліотеки та місцевої громади, показати важливість знань, що накопичуються і зберігаються в бібліотеці у вигляді друкованих джерел інформації.

Вкладом центральної бібліотеки до Вікіпедії стали статті про відомих уродженців нашого краю – українського науковця, доктора медичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, Академіка Української академії наук наукового прогресу Євгена Павловича Подрушняка, відомого журналіста, письменника, краєзнавця, члена Спілки журналістів СРСР, члена Національної Спілки журналістів України  Анатолія Дмитровича Ковальського та українського письменника, видатного поета краю, члена Української асоціації письменників, члена Національної спілки журналістів України Олександра Хільовича Корембліта.

Пропонуємо до Вашої уваги створені статті: Подрушняк Євген ПавловичКовальський Анатолій Дмитрович, Корембліт Олександр Хільович

Детальніше читайте на блозі ЦБС

 

 

Переглядів: 801 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz