Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 26 » Книжковий дарунок від читачів
10:36 AM
Книжковий дарунок від читачів

Маленьким читачам – від Марії

 

Лютий місяць вважається одним із самих психологічно складних місяців року, коли не тільки дорослим, а й дітям важко впоратись з зимовою депресією, а ще й коли в країні війна. Бібліотеки сьогодні є одними з тих закладів, які намагаються відволікти дітей від страшної реальності, розважити, залучити до спілкування з друзями та книгою. І дуже приємно, коли бібліотечний заклад отримує дарунки від небайдужих читачів, серед яких не тільки цікаві дитячі книжечки, а й захоплюючі ігри, і можна не тільки прочитати книжку, а й одразу зібрати за мотивами книжки кольоровий пазл.

Днями до центральної бібліотеки завітала з такими дарунками наша активна читачки Марія Мурцита, мати трьох гарних дівчаток, які вже виросли, а багато книжечок та ігор залишилися в родині. І тепер ці книги та ігри прямують до сільських бібліотек нашої громади. На них дуже чекає малеча.

Вже сьогодні частина цих книжок та пазлів будуть зустрічати маленькі "читайлики" бібліотеки села Розалівка.

Бібліотекарі вдячні Марії за чудові дарунки, за її небайдужість до інших, яка, як мати трьох дітей знає, наскільки важливо надавати увагу дітям, долучати їх до читання, чим зайняти дитячі ручки, використовуючи розвиваючі ігри та книжки.

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 36 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz