Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 27 » Книжковий дарунок
3:50 PM
Книжковий дарунок

Бібліотеки Куяльницької громади отримали книжковий грант!

Маємо гарну новину! Бібліотеки Куяльницької громади отримали 125 примірників сучасної світової літератури для дітей і дорослих на суму 30 тисяч гривень від проєкту «Книжкові гранти для бібліотек»!

Центральна бібліотека КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» подала заявку на ІІІ тур проєкту, який був реалізований Громадською спілкою Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів в партнерстві з Фондом громади Харкова "Толока",  благодійним фондом «Бібліотечна країна» і американським фондом Helping Ukrainian Books and Booksellers.

Переможцями туру стали 36 бібліотек з 916, які подали заявки. І наша бібліотека – серед відібраних!

Серед отриманих книжок – 5 назв художніх творів для дорослих користувачів. Це романи Люсі Скор «Усе, що з нами сталося», Кейсі Макквістон «Червоний, білий та королівський синій», Тейлор Дженкінс Рід «Світанок Малібу», Брайн Селзнік «Винахід Гюго Кабре», детектив-трилер Сари Пірс «Ретрит».

На дітей чекають цікаві, яскраво ілюстровані книжки Акселя Шеффлера «Заяць та їжачок» та «Кіт у чоботях», Рут Квейл «Дивовижня Мейбл і кролячий погром» та «Дивовижне небачене Різдво»  від Емми Томсон та Акселя Шеффлера.

Впевнені, що свого читача знайде і книжка Ваутера де Йонга «Суперсила для мозку», яка стане в нагоді і дітям, і керівникам дитячого читання.

Ми вдячні благодійному фонду «Бібліотечна країна» і всім партнерами, задіяним в реалізації проєкту, за чудову можливість в такий непростий час отримати нові книжкові видання для наших читачів!

Більше фото - на блозі бібліотеки

 

Переглядів: 170 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz