Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Книжкова мозаїка розсипалась районом
1:36 PM
Книжкова мозаїка розсипалась районом

    Книжкова мозаїка розсипалась районом

                                                                З центру регіону – до північної околиці

Навесні кожного року бібліотеки країни запрошують читачів на Тиждень дитячого та юнацького читання, в рамках якого проводиться безліч різноманітних та цікавих масових заходів для читачів та молоді.  Читачів нашого району в цьому році чекає неабиякий книжковий сюрприз. 





Книжкова мозаїка з чотирьохсот різножанрових, різнокольорових, різноформатних книжок, наданих Одеською обласною бібліотекою для дітей ім. Н. Крупської, вже починають мандрувати сільськими бібліотеками нашого району. Широку презентацію даної літератури буде проводити дитячий методичний центр ЦБС Котовського району. Виставка має цікаву назву - «Почитаємо! Книги - на БІС!», цікаве оформлення, цікаві розділи: «Банк усіляких цікавинок», «Скільки народів – стільки казок», «Для кумедних малюків», «Дивний детектив».





Книжки розділені за окремими рубриками і віковими категоріями. Є книжки, навіть, для 1-3-річних малюків, яким читають їх перші книжечки бабусі та матусі. Є в книжковій мозаїці і перші детективи для старших школярів, і перші підліткові романи. Широко представлена література на допомогу вивчення шкільної програми.







З цими книжками вже розпочали знайомити своїх читачів бібліотеки станції Борщі та села Гонората. І, незважаючи на те, що ці бібліотеки впроваджують нову бібліотечну послугу – вільний доступ читачів до Інтернету, пріоритетним в їх роботі залишається Книга.






Ми впевнені, що це книжкове розмаїття не залишить байдужими жодного читача: ні малого, ні старого. І в цьому році на Котовщині Тиждень дитячого та юнацького читання пройде «на біс».




 


Переглядів: 5258 | Додав: Olga | Теги: новинки, книги | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz