Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Ювілей бібліотечного Інтернет-центру
9:17 AM
Ювілей бібліотечного Інтернет-центру

Ювілей Інтернет-центру в бібліотеці станції Борщі

 

20 жовтня бібліотека селища Борщі святкувала 5-тирічний ювілей Пункту вільного доступу до Інтернету для громади села, відкритий у 2011 році за програмою "Бібліоміст", на який зібралися добрі друзі бібліотеки, активні читачі, поважні гості та колеги.

Відкривали свято завідувачка бібліотекою Ганна Трояновська та  вчитель місцевої школи Юрій  Дода, які поздоровили громаду з ювілеєм інтернет-центру.

Начальник відділу культури Подільської РДА Ольга Шапран подякувала всім, хто втілював проект у життя, відзначила завідувачку бібліотекою Почесною грамотою за самовіддану працю по впровадженню в практику роботи сільської філії новітніх бібліотечних послуг та вручила Подячний лист голові сільської ради Валентині Правенко за всебічну підтримку бібліотечного інтернет-центру.

Валентина Правенко, звертаючись до присутніх, розповіла про свої враження та участь у організації матеріальної бази інтернет-центру (ремонт приміщення, температурний режим, охорона та оплата інтернет-послуг).

Директор ЦБС Світлана Дюгаєва, вітаючи усіх зі святом, зосередила увагу на тому, що ця яскрава подія стала трампліном до суттєвих змін в роботі бібліотек району і має підвищити електронну грамотність сільського населення та відкрити нові можливості перед громадою.

В жовтні 2011 року подібні Пункти вільного доступу до Інтернету були відкриті в бібліотеці села Гонората та районній дитячій бібліотеці. Працівники цих закладів також завітали на ювілей, подарувавши святковий торт та створений власноруч відеоролик "Як все починалось..." з історією відкриття центру, нелегкого навчання в обласному тренінговому центрі та сучасних буднях бібліотеки.

Привітати бібліотеку і заступник директора з виховної роботи місцевої школи Світлана Задорожна, яка наголосила на великому значенні інтернет-центру для школярів, які активно використовують інтернет для навчання.

Прикрасили свято музичні дарунки від працівників культури Борщівської громади. Особливо сподобались присутнім пісні у виконанні Наталії та Вячеслава Іванкових, Мораренко Мирослави. 

Віршами, присвячені всесвітній павутині, поздоровили бібліотеку учні місцевої школи Олександр Тростянецький, Стас Девдера та Ваня Корчак. А гумористична сценка "Три бабусі і Інтернет" у виконанні Олександра Тростянецького та сестричок Юлі та Олени Гарматюк не залишили байдужим жодного в залі.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 646 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz