Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2022 » Квітень » 5 » "Французька весна" на Одещині
10:06 AM
"Французька весна" на Одещині

«Французька весна» на Одещині

 

Фестиваль «Французька весна» за 18 років свого існування він став однією з головних культурних подій України.   В бібліотеках Одеської області  проходять зустрічі з викладачами французької мови – учасниками   французько-українського проєкту «Міжшкільний обмін учнями та вчителями міста Одеси та області з містами регіону Франції Індр-Луара».  

Знання про історію та культуру цієї країни стануть в нагоді всім нам. Сьогодні Франція залишається важливим пунктом призначення для багатьох українців у пошуках прихистку.  За останніми даними, офіційно на території Франції вже пройшли оформлення близько 20 тисяч переміщених осіб з України.

Публічна бібліотека ім. Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради пропонує в рамках фестивалю «Французька весна» ще раз переглянути 9-й випуск Бібліотечного меридіану «Літературна подорож Францією». 

Цей випуск познайомить Вас з добіркою книжок, які легко перенесуть Вас до романтичної країни Франції , яка сьогодні зустрічає "Українську весну" акціями підтримки .У випуску ви дізнаєтеся про буденне життя французів через твори сучасних французьких авторів, відкриють сторінки історії Франції. Дійсно ця весна не така, як минулі, і в пам'ять українців навіки закарбувались трагічні події, але так хочеться тиші, мирного спокійного життя,  весни і радості.

 

Переглядів: 7460 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz