Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Червень » 29 » Фестиваль вишні - 2021
9:48 AM
Фестиваль вишні - 2021

«Ореn аіг – Вишня-FЕSТ - 2021»

 

Однією з локацій яскравого фестивалю вишні «Ореn аіг – Вишня-FЕSТ - 2021» в селі Гонората стала "Бібліотечна галявина", яка зустрічала гостей "вишневим боді-артом", "вишневими" розвагами для малечі, книжковою виставкою-презентацією "Моя вишнева Україна" та цікавою та інформаційною фотовиставкою "Вишневі смаколики" з найкращими рецептами українських страв з вишень та веселими фотокадрами.

Бібліотечна галявина була затребувана протягом усього свята. Вишеньку, як символ фестивалю, малювали на руках і маленькі, і великі гості заходу.

Змістовно наповненою та цікавою стала презентація книжкової виставки "Моя вишнева Україна", яку провела бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан. Після презентації голова сільської ради Сергій Паламарчук отримав на згадку збірку "У вишневому полоні" з віршами поетів нашого краю, підготовлену бібліотекарями в рамках фестивалю.

Не мала відбою від бажаючих сфотографуватися і селфі-зона. А скільки різноманітних вікторин, рухливих ігор, спортивних змагань відбулось на ігровому майданчику для малечі! Навіть мультфільми про вишню можна було подивитися усім зацікавленим.

Красиві обличчя, сповнені гарними посмішками, веселий сміх друзів та задоволення від призів - все це було на "Бібліотечній галявині"!

Більше фото - на блозі ЦБС

 

 

Переглядів: 1758 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz