Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2013 » Жовтень » 9 » Фестиваль поезії "Осінь у Бірзулі"
11:49 AM
Фестиваль поезії "Осінь у Бірзулі"
"Осінь у Бірзулі" - свято поетичного слова

5 жовтня 2013 року в приміщенні Котовського клубу залізничників відбувся черговий  фестиваль самодіяльних поетів Одещини, який проводиться в Котовському районі з 1989 року.
На фестиваль з'їхались    учасники  з  Балтського, Кодимського, Ананіївського, Любашівського, Березовського, Красноокнянського, Кілійського, Беляєвського районів, міст Іллічівська, Южного та Рені. Самими активними конкурсантами 2013 року в усіх номінаціях стали поети-аматори Котовщини, яких прийшла підтримати  ціла когорта бібліотекарів з району.
Своєрідним презентом для учасників та гостей заходу від центральної районної бібліотеки стала ілюстрована книжкова виставка "Це не просто край щасливих мрій", на якій була широко представлена література місцевих авторів та авторів - учасників фестивалю "Осінь в Бірзулі" 2011 року. Дуже приємно, що своє знайомство з виставкою більшість учасників цьогорічного фестивалю розпочало з дарунків бібліотеці - книжкових видань з власними автографами.
Цікавою родзинкою фестивалю стала презентація Котовського району, яка включала в себе відеоматеріал "Котовщина - моя маленька Батьківщина", підготовлений бібліотекою, та виступ народних колективів району.
Після засідання конкурсного журі відбувся гала-концерт усіх учасників та нагородження. В цьому році не було окремих призових місць, були відмічені лауреати та дипломанти конкурсу, а також вручені подяки за участь у фестивалі. Звання Лауреата фестивалю "Осінь у Бірзулі" від Котовського району отримали Катерина Казначеєва, Людмила Шиманська, Михайло Низовцов.
Всіх присутніх на святі поезії об'єднала тепла, дружня, майже домашня, атмосфера, ліричний настрій, змога висловитися та поспілкуватися. Роз'їжджалися учасники в доброму гуморі, задоволені гостинним прийомом, щиро дякуючи господарям фестивалю в особі начальника відділу культури районної держадміністрації Ольги Михайлівни Шапран, яка вже на протязі десяти років  зустрічає творчих людей Одещини своєю щирою усмішкою та великим серцем.

Детальніше про фестиваль "Осінь у Бірзулі" читайте на сторінках блогу ЦБС та сайту Котовської РДА
Переглядів: 958 | Додав: Olga | Теги: місцеві поети, поезія, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz