Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Березень » 22 » Нове українське кіно
9:44 AM
Нове українське кіно

"Герой мого часу" в медіацентрі бібліотеки

 

20 березня о 15.15 в медіацентрі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС відбувся показ другого кінофільму в рамках фестивалю "Нове українське кіно" від Артхаус Трафік за підтримки Державного Агентства України з питань кіно, української художньої кінострічки "Герой мого часу" режисера Тоні Ноябрьової (2018 рік). Фільм -   одним із переможців 9-го пітчингу Деркіно, володар премії Одеського кінофестивалю за найкращу режисуру.

Головний герой фільму молодий Жорік - один з тих, що приїздить шукати кращої долі до мегаполісу і мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі крамниці, модні галереї та «європейські цінності», але поки що Жорік живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів та засмічених під’їздів. Сповнений романтичних сподівань, Жорік готовий йти до своєї мрії та пристрасно за неї боротися із ударами долі. Як і багато українців, Жорік прагне змінити свою країну, але постійно розчаровується, бо ніяк не вдається це зробити за кілька тижнів.

За пошуками того «соціального ліфту», який підніме героя до високого світу столиці, в бібліотеці уважно спостерігали дві групи студентів 2 і 3 курсу медичного училища імені В. Жуковського (куратор Алла Гладковська). Перед початком кінофільму юнаки та дівчата ознайомились з інформацією про фестиваль, його організаторів та мету, дізнались розклад демонстрації художніх фільмів від бібліотекаря медіацентру Ольги Волкунович.

Детальніше про перегляд кінофільму читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 401 | Додав: Olga | Теги: юнацтво, медіацентр, фестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz