Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Березень » 15 » Нове українське кіно
2:54 PM
Нове українське кіно

"Гірська жінка на війні" в центральній бібліотеці

 

13 березня о 12.00 в медіацентрі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС відбувся показ першої художньої кінострічки "Гірська жінка: на війні" (Франція, Ісландія, Україна, 2018) від режисера Бенедикта Ерлінґссона.  Показ проходив в рамках фестивалю "Нове українське кіно", організованого Артхаус Трафік за підтримки Державного Агентства України з питань кіно.  

Світова прем'єра стрічки відбулася 12 травня 2018 року на 71-му Каннському міжнародному кінофестивалі, де вона брала участь в 57-й конкурсній програмі «Тиждень критики» та отримала нагороду Консорціуму письменників і композиторів (SACD)

За сюжетом стрічки 50-річна Хатла оголошує війну місцевому алюмінієвому заводу, який загрожує екології. Вона ризикує всім, щоб захистити ісландські передгір'я – але ситуація змінюється, коли в її житті з'являється дівчинка-сирота.

Фільм залишив яскраві та суперечні враження у глядачів, але беззаперечно викликає повагу до сильної жінки та її громадської позиції, яка піклується про майбутнє своєї країни.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 415 | Додав: Olga | Теги: фестиваль, юнацтво, медіацентр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz