Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 22 » Екскурсійний місячник в бібліотеках району
1:52 PM
Екскурсійний місячник в бібліотеках району

"Бібліотечний вересень". Від екскурсанта до користувача

 

21 вересня центральна районна бібліотека зустрічала ще одну групу першокурсників медичного училища ім. В. Жуковського (куратор К. Бородкін). Як завжди, знайомство з бібліотекою почалося з її структурних підрозділів.

Завідувачка відділом обслуговування користувачів Олена Попова розповіла молоді про історію створення районної бібліотеки, яка була заснована в далекому 1944-му році, про те, як уся громадськість міста збирала для неї перші книжки. 

Бібліотекар Ольга Волкунович зупинилась на історії створення Інтернет-центру, створеного завдяки міжнародному Гранту від програми "LEAP" в 2009 році, розповіла про власні бібліотечні інтернет-ресурси, які на сьогоднішній день мають більше 200 тисяч переглядів з 50 країн, а бібліограф Інна Вербицька познайомила з роботою та ресурсами створеного в 2016 році Пункту європейської інформації.

Молоді бібліотекарі продемонстрували студентам нові можливості сучасної бібліотеки, запропонували приєднатися до бібліотечних ресурсів в мережі та познайомили молодь зі своє авторською роботою -  відеопроектом "Бібліотечний меридіан" на каналі YOUTUBE.

Новинками сучасної української та світової літератури зустріла студентів бібліотекар абонементу Людмила Поросятковська, а бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан розкрила краєзнавчі родзинки нашого краю, познайомила з самобутніми майстрами району, продемонстрували найкращі роботи місцевих умільців (hand made).

Приємно, що тільки два дні екскурсійного "бібліотечного вересня" принесли для нас десяток нових користувачів, які з радістю записались до бібліотеки і знайшли у нас необхідну літературу. 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 515 | Додав: Olga | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz