Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Вересень » 21 » Екскурсійний місячник в бібліотеках району
8:43 AM
Екскурсійний місячник в бібліотеках району

"Бібліотечний вересень" на Подільщині

 

В Подільському районі триває традиційний екскурсійний "Бібліотечний вересень". Протягом місяця центральні бібліотеки та бібліотеки сіл району запрошують мешканців на екскурсії до бібліотеки, знайомлять з новинами бібліотечного життя, книжковими новинками, готують різноманітні розважно-ігрові та інформаційно-пізнавальні заходи, які тривають до 30 вересня і завершуються професійним святом - Днем бібліотек.

В рамках екскурсійного «Бібліотечного вересня» в Косівській сільській бібліотеці бібліотекарем Оленою Дегтяренко була проведена екскурсія для учнів 6 класу місцевої школи, під час якої дітям була презентована книжкова виставка «Вогненне слово Кобзаря» та поетична година "Світ, освічений зорею Кобзаря".

Завідувачка Гоноратською сільською бібліотекою Світлана Якубовська запросила до бібліотеки найменших читачів - учнів 2 та 3 класів на екскурсію під назвою "Місце зустрічі - бібліотека". Хлопчики та дівчатка з цікавістю слухали розповідь про роботу бібліотеки, про порядок розміщення книжкового фонду: бібліотечні вулиці, квартали, площі, провулки...

Бібліотекарі Нестоїтської сільської бібліотеки Наталія Стопчанська та Тамара Гребонос провели  пізнавально-оглядову екскурсію  "У світі книги чарівної", запросивши дітей до захоплюючої мандрівки книжковими поличками та тематичними виставками, серед яких "Казковий дивограй", "Обереги, що не губляться у віках", "А на цих рушниках Україна моя", "Наші земляки - герої АТО", "Молодь за здоровий спосіб життя" та ін.

В Гидеримській сільській бібліотеці в рамках "Бібліотечного вересня" відбулася  літературна еко-година "Неси добро у світ природи " для  учні 6 - 7 класів, яку провела бібліотекар Василиса Полуденна.

 

Детальніше про заходи читайте на сторінках блога ЦБС КосиГоноратаГидерим

 

Переглядів: 511 | Додав: Olga | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz