Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2014 » Червень » 6 » Екскурсія до краєзнавчого відділу бібліотеки
1:00 PM
Екскурсія до краєзнавчого відділу бібліотеки

Літо починається з бібліотеки

Дозвілля дітей влітку – щорічна проблема і для батьків і для вчителів. Чим зайняти дітей? Цю проблему допомагає вирішити краєзнавчий відділ Котовської районної бібліотеки. Бібліотекарем  Надією Іванівною Балабан для школяриків розроблено і втілюється в життя декілька варіантів  цікавих розповідей по історії рідного краю. Вже декілька груп маленьких відпочивальників ЗОШ №5 дізналися про основні події з історії створення і розвитку Одеської області, міста Котовськ та Котовського району.

З великою увагою та зацікавленістю діти слухають розповідь бібліотекаря про роки окупації та звільнення нашого краю від фашистських загарбників («Уклін живим, загиблим-слава»), про бойові подвиги наших земляків - Героїв Радянського Союзу. З душевним трепетом діти беруть до рук документи військової пори, а саме фронтові листи-трикутнички, листівки, бойові нагороди радянських воїнів.

Не залишає байдужими  дітей і розповідь про єдину на півдні України  школу лірників, яка існувала в 19 столітті в селі Коси, вони з задоволенням розглядають альбом  та ляльки сліпого кобзаря і його маленького проводиря.  

Відповіді на запитання, яскрава фото сесія з експонатами краєзнавчого відділу, цікаве спілкування надовго запам’ятається  юним котовчанам. Тож запрошуємо всіх маленьких  жителів нашого міста і району  дізнатися більше про історію рідного краю і з користю проводити свої літні канікули в бібліотеці.

Детальніше про екскурсії читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 820 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz