Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Вересень » 28 » До Всеукраїнського Дня бібліотек
2:04 PM
До Всеукраїнського Дня бібліотек

Світ можливостей бібліотек Куяльницької громади

 

З  вірою у Перемогу, з надією на силу духу  мужніх захисників України, з любов’ю до свого краю зустрічають  бібліотекарі Куяльницької громади Всеукраїнський День бібліотек.

На урочистий семінар-нараду бібліотекарів з нагоди професійного свята завітали заступник Куяльницького сільського голови Тетяна Кунаренко, голова Подільської районної ради Микола Соколов, начальник відділу розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради Надія Красовська.

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до виконання посадових обов'язків, особистий вклад в розвиток бібліотечної справи грамотами від Куяльницької сільської ради були нагороджені: ВОЛКУНОВИЧ Ольга Михайлівна, завідувачка медіацентром центральної бібліотеки; ШВЕЦЬ Олена Миколаївна, завідувачка бібліотекою-філією села Новоселівка та ЯКУБОВСЬКА Світлана Кирилівна, завідувачка бібліотекою-філією села Гонората.

Грамотою від Подільської районної ради відзначена БЕНЗАР Людмила Іванівна, заступник директора КУ Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка.

Грамотами від відділу розвитку культури та туризму Куяльницької сільської ради за сумлінну працю та активну роботу з промоції читання були нагороджені: ВЕРБИЦЬКА Інна Сергіївна, завідувачка відділом обслуговування центральної бібліотеки; СТАНЬКО Антоніна Василівна, бібліотекар І категорії бібліотеки-філії села Вишневе та ПАШОРА Ірина Федорівна, бібліотекар І категорії центральної бібліотеки.

За особистий внесок у розвиток бібліотечної справи на Одещині, сумлінну працю та активну просвітницьку діяльність грамоту від Одеської обласної дитячої бібліотеки ім. В. Катаєва отримала завідувачка центральною дитячою бібліотекою Олена Зінченко.

Чимало бібліотечних фахівців були відзначені подяками від відділу розвитку культури та туризму. За активну працю з дітьми громади з промоції читання та організації змістового дозвілля -  ТУРКЕВИЧ Тетяна Валентинівна, бібліотекар бібліотеки-філії села Мурована та ШВАРЬОВА Тетяна Сергіївна, бібліотекар бібліотеки-філії села Петрівка.

За сумлінну, багаторічну працю з промоції читання та з нагоди особистого ювілею – ЯНІЦЬКА Неоніла Іванівна, бібліотекар І категорії бібліотеки-філії селища Чубівка.

За сумлінну працю та особистий внесок в створення комфортного простору в комунальній установі  - ДІДУР Віктор Михайлович, завідувач господарством.

За сумлінну працю та оперативне вирішення проблем з забезпечення безперебійної роботи комп’ютерного обладнання в бібліотеках громади – БЕНЗАР Віталій Вікторович, системний адміністратор.

Дипломами від КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» нагороджені переможці краєзнавчого конкурсу «Наші сини і доньки – захисники України в рамках щорічного огляду-конкурсу «Мій рідний край, моя земля»: завідувачка бібліотекою-філіє селища Борщі Ганна ТРОЯНОВСЬКА (1 місце), бібліотекар бібліотеки-філії села Глибочок Юлія БІРЮК (2 місце) та завідувачка бібліотекою-філією села Нестоїта Наталія СТОПЧАНСЬКА (3 місце).

Зі словами вітання до бібліотекарів громади звернулась директор комунальної установи Світлана ДЮГАЄВА, яка пишається роботою великого бібліотечного колективу, його досягненнями та здобутками, подякувала усім, хто пов'язав своє життя з бібліотекою, за сумлінну, самовіддану працю та побажала всім сил, здоров'я, наснаги, бойового настрою в душі та безмежної надії.

Атмосферу свята допомагали створювати і молоді та гарні ведучі – бібліотекарі центральної бібліотеки Інна Вербицька, Ольга Волкунович, Ірина Пашора та Юлія Тишкул.

Веселого настрою додав усім відеоролик «Місія здійсненна» - своєрідний гумористичний римейк на всесвітньо відому кінострічку «Місія нездійсненна» про роботу методичних центрів, створений Ольгою Волкунович.

Гучні оплески викликав і ще один відеоролик від центральної бібліотеки - «Фототанець з книгою», який став лідером всеукраїнського драйв-челенджу «Прокачай інтернет книгою!», започаткованого Національною дитячою бібліотекою ім. Я. Мудрого.

Відеоролики ще раз довели, що в бібліотеках Куяльницької громади працюють вигадливі, енергійні, круті бібліотекарі, які  можуть бути серйозними, але можуть і здивувати.

Квіти, посмішки, дарунки, теплі слова та щирі побажання – це те, чого так прагнуть жіночі душі в нашому непростому сьогоденні.

Ще раз вітаємо з наступаючим святом всю нашу бібліотечну спільноту! Твердо впевнені, що наступний День бібліотек ми будемо відзначати в мирній та вільній Україні!

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 222 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz