Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » До Всеукраїнського Дня бібліотек
9:31 AM
До Всеукраїнського Дня бібліотек

Бібліотека презентує "живу книгу"

 

З0 вересня, в день, коли вся Україна відзначає своє професійне свято - Всеукраїнський день бібліотек, бібліотекарі Котовської  районної бібліотеки підготували для студентів медичного училища  цікавий іноваційний захід - бібліотечний альманах "Жива книга" під назвою "Хобі, що стало життям", який майстерно презентувала бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан.
Героями альманаху стали представники різних професій, для яких дитячі захоплення переросли в основну професійну діяльність. До бібліотеки завітали чемпіон Європи серед учителів по шахах, майстер спорту по східних єдиноборствах, екс-чемпіон України  по карате, людина, відома не тільки в нашому місті, а й далеко за межами країни,  Афлатун  Мамедов; молода бізнесвумен, власниця бару  «Мій Бар» Ірина Малохович; випускниця Одеської юридичної академії, нині державний службовець і фітнес-тренер Ольга Бензар і майстриня прикладного мистецтва Інна Штепа.
Афлатун Мамедов поділився з молоддю спогадами про недавній чемпіонат Європи по шахах, відповів на запитання аудиторії та провів з бажаючими сеанс одночасної гри по шахах.
Ірина Малохович розповіла присутнім про те, як вона, випускниця Уманського педагогічного інституту (факультет іноземних мов) змінила свою професію і віддала перевагу своєму хобі - кулінарії. З часом зрозуміла що саме це і є її покликання, і сьогодні вона - власниця гарного та затишного бару в центрі нашого міста. Ірина - креативний дизайнер, а у вільний час пише чудові вірші, з якими і познайомила присутніх.
Ольга Бензар розповіла про своє захоплення танцями, яким вона присвячувала свій вільний час і в дитинстві, і в студентські роки. А сьогодні вона вдень працює над державній службіа по вечорах працює фітнес-тренером в місцевому клубі "Олімпік". Ольга відповіла на запитання, показала декілька цікавих вправ і провела для студентів невеличкий майстер-клас.
Завершила читання «Живої книги» Інна Штепа, яка виготовляє свої авторські ляльки, поділилася секретами своєї майстерності, презентувала кожну ляльку і її прототип-літературного героя.
Покидали бібліотечний заклад студенти з кольоровими кульками, автографами на світлинах гостей і з добрим настроєм та інтересом до бібліотеки, яка вміє вражати та захоплювати.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 671 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz