Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Квітень » 24 » До Всесвітнього Дня Землі та Дня довкілля
9:20 AM
До Всесвітнього Дня Землі та Дня довкілля

Не руйнуй гармонії земної!

 

20 квітня Україна відзначала Всеукраїнський День довкілля, а 22 квітня - Всесвітній день Землі. До цих дат в бібліотеках Куяльницької ЦБС пройшов ряд заходів екологічної тематики. 

В медіацентрі центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС відбувся екологічний круїз «Не руйнуй гармонії земної», на який були запрошені студенти-першокурсники місцевого медучилища. Ведучі заходу Ольга Волкунович та Ірина Пашора розповіли присутнім про екологічні проблеми України, ознайомили з динамікою забруднення планети, супроводжуючи все показом слайдів та відеороликів (бібліотекар Віолета Зінченко). Про екологічні проблеми нашого району розповіла бібліотекар краєзнавчого відділу центральної бібліотеки Надія Балабан та презентувала книгу місцевого автора Володимира Доскача «Природа Подільського краю Одещини». Завзято змагалися студенти і в цікавій конкурсній програмі, яка завершилась екологічним флешмобом.

В Гидеримській сільській бібліотеці був проведений екологічний урок "Обіймаємо землю красою і любов'ю" для учнів 7-10 класів, гостею якого стала студентка 4-го курсу Одеського державного екологічного університету Анастасія Ніколаєва, яка розповіла присутнім про екологічну культуру, джерела техногенного забруднення навколишнього середовища та ін., а завідувачка бібліотекою Василиса Полуденна презентувала книжкову виставку "Екологія серця, екологія душі".

В Новоселівській сільській бібліотеці маленькі читачі разом із завідуючою бібліотекою Оленою Швець здійснили екологічний круїз "Нас зібрала одна планета", взяли участь в природознавчій вікторині "Вмійте природу любити" та познайомились з книжковою виставкою-роздумом "Збережемо землю голубою і зеленою". 

Екологічна мандрівка «Стежина у світ природи» та огляд книжкової виставки «Вклоняємось красі твоїй, Природо» була запропонована читачам бібліотеки села Малий Фонтан.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 477 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz