Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Квітень » 19 » До Всесвітнього Дня довкілля
3:48 PM
До Всесвітнього Дня довкілля

Нас зібрала одна Природа!

 

18 квітня в рамках Екологічного тижня, присвяченому Всеукраїнському Дню довкілля (15 квітня) та Всесвітньому дню Землі, який відзначається 22 квітня, в центральній районній бібліотеці відбувся екологічний калейдоскоп «Сценарій фільму жаху чи наше майбутнє?». В цей день до бібліотеки завітали студенти І курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Бородкіна О.П.).

Розпочався захід з презентації книжкової виставки «Зберігайте чудо з чудес – ліси, озера, синь небес», представленої бібліотекарем абонементу Людмилою Поросятковською. Продовжився калейдоскоп екологічним круїзом «Нас зібрала одна природа», під час якого ведучі бібліотекарі Інна Вербицька та Ольга Волкунович ознайомили студентів з пагубним впливом людини на довкілля як в світі, так і в Україні, спробували показати шляхи виходу з цієї екологічної ситуації та розповіли, як вирішуються нагальні екологічні проблеми на Подільщині. Весь виступ ведучих супроводжувався відео-матеріалами та слайдами.

Одним з самих цікавих моментів заходу стала участь студентів в екологічному ерудиціоні "Очисти Землю від сміття!", по закінченні якого студенти отримали екологічні закладки-календарі та сумку з екологічного матеріалу.

Завершувала екологічний калейдоскоп висадка молоддю саджанців молодих берізок біля бібліотеки в рамках Всеукраїнської безстрокової екологічної акції "Посади дерево миру".

Бережімо нашу Землю! Всюди, на кожному кроці, всі разом і кожний окремо! Адже завтрашній день Землі буде таким, яким ми його зробимо сьогодні.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 644 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz