Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 7 » До Всесвітнього Дня читання вголос
11:42 AM
До Всесвітнього Дня читання вголос

Читаємо вголос у бібліотеці

 

Щорічно у першу середу  лютого світ відзначає цікаве і доволі молоде свято - Всесвітній день читання вголос. Це свято, започатковане у 2010 році завдяки міжнародному освітньому проекту LitWorld, надихає дітей і дорослих більше читати і спілкуватися між собою, зацікавлює дітей та підлітків у читанні книжок вголос разом з друзями та спонукає їх до обговорення змісту.

В бібліотеках Куяльницької громади День читання вголос проходить цікаво та творчо.

До бібліотеки села Бочманівка завітали юні вихованці з дитячого садочка «Берізка». Затамувавши подих, із захопленням малеча слухала улюблені українські казки, які читала їм бібліотекарка, а потім активно відповідала на питання літературної вікторини «Відгадай героя казки!».

До чудової ідеї читання вголос долучились маленькі «читайлики» бібліотеки села Качурівка. Кожен з них мав змогу обрати любу книжечку з тематичної виставки «Скринька казок», прочитати її з друзями вголос, відчути радість від спілкування з книгою і зробити висновок: «Читати – це круто!».

Завідувачка бібліотекою селища Борщі вирішила допомогти своїм користувачам у виборі гарної книги, запропонувавши їхній увазі книжкову виставку "Читаємо разом! Читаємо вголос!" Діти та дорослі обрали книги, які їм до вподоби, і разом із друзями читали їх вголос.

Завідувачка бібліотекою села Нестоїта не тільки запросила дітей до бібліотеки на презентацію книжкової виставки "Новому часу - нові книжки", а й завітала з книжками до місцевої школи і на перерві запропонувала школярам почитати вголос.

Центральна бібліотека  презентує сьогодні книжковий бібліодрайв для молодих, активних, модних "Я люблю читати. А ти? "

А в центральній дитячій бібліотеці читають вголос кожного дня! В бібліотеці завжди є місце, де можна зручно вмостившись, разом із друзями після уроків гортати сторінки захоплюючих книжок, обговорювати прочитане, ділитися цікавими історіями.

Серед  усіх  занять  читання - одне  з  найбільш  чудових  та  захоплюючих ! Воно  захоплює, дає  змогу  спілкуватися, сміятися, радіти  та  сумувати. Читати - це  модно, це  круто, це  важливо  ще  й  необхідно! Тож читайте вголос собі і близьким! Отримуйте користь і задоволення!

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 75 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
bibliotekar
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz