Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Квітень » 20 » До свята Великодня
10:19 AM
До свята Великодня

"Пасхальний вернісаж" транзитом через бібліотеку

 

Всім, хто не встигнув відвідати районну виставку декоративно-прикладного мистецтва «Пасхальний вернісаж» в Центрі культури та дозвілля, зібрану працівниками Будинків культури та клубів району, пропонуємо завітати до краєзнавчого відділу   центральної районної бібліотеки та познайомитись з виробами декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва на весняно-пасхальну тематику майстрів та талановитих дітей Подільського району.

Офіційне відкриття виставки в бібліотеці відбулось 19 квітня за участю представників Подільської райдержадміністрації та бібліотекарів. Бібліотекар краєзнавчого відділу  Надія Балабан розповіла історію та найпоширеніші традиції Великоднього свята. Заступник голови Подільської районної державної адміністрації Тетяна Костюк та начальник відділу культури Ольга Шапран привітали всіх присутніх та особливу увагу звернули на роботи: Людмили Сметаніной «Золоте пасхальне яйце» (с. Мала Олександрівка), Юлії Гогачашвілі «Великодній янгол» (с. Любомирка), Надії Григорщук і Ольги Заборської «Зародження життя» (районний центр культури і дозвілля).
Відвідали виставку і студенти медичного училища ім. В. Жуковського, які з захватом роздивлялися кожен експонат і селфі на згадку. 

Експозиція триватиме до 24 квітня. Не упустіть можливість познайомитись з Пасхальними символами в інтерпретації сучасних майстрів!

 

 

Детальніше про виставку-експозицію читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 529 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz