Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Грудень » 20 » До свята Святого Миколая
4:49 PM
До свята Святого Миколая

"Ти до нас завітай, наш святий Миколай!"

 

Легкою ходою крокує нашою землею добрий і щирий Святий Миколай, на зустріч з яким з нетерпінням чекає уся дітвора. 19 грудня в пошуках Святого Миколая  до районної дитячої бібліотеки на театралізований захід "Ти до нас завітай, наш Святий Миколай" завітали маленькі першокласники.

На бібліотечне свято дітки прийшли з подарунком - деревом, яке прикрасили виготовленими самотужки пташками-снігурами,  символами приходу зими.

Від господині свята Анелії Сліпенчук, дітлахи почули  зворушливу легенду про Святого Миколая, а потім подивились цікаву лялькову виставу: «Пригода під Новий рік» та зустрілися з вередливою Капосницею, яка підготувала їм зимові загадки, казкові вікторини і конкурси. Дітки ж порадували Господиню, Капосницю та всіх гостей зимовими віршами.

Сам святий Миколай цього року не встиг потрапити на бібліотечне свято, але передав подарунки для дітей справжньою листоношею, бо  знав, що всі діти, які зібралися у бібліотеці, цілий рік були чемними, слухняними, гарно навчалися і допомагали дорослим.

Цього ж дня в Косівську школу до учнів 1-го класу завітали працівники культури: бібліотекар - Олена Дегтяренко, директор Будинку культури – Валентина Цигуй та художній керівник - Світлана Крижанівська на народознавче свято "Ой, хто, хто Миколая любить!" .
Спочатку дорослі розповіли школярам легенди про Святого Миколая, а потім запросили дітей на розважальну програму з веселими іграми та пізнавальними вікторинами. Веселий настрій підсолодили солодощами від Святого Миколая.

Запросила дітей до себе і завідуюча Новоселівською сільською бібліотекою Олена Швець на народознавчу годину "Всі чекають - виглядають Чудотворця Миколая", де ознайомила дітей з образом Святого Миколая, запропонувала до перегляду відеоролик  "Легенди про Святого Миколая", літературну гру "Прочитай прислів'я", що пов'язані з ім'ям Миколи Чудотворця, та  кросворд "Чого навчає Миколай?". 

 Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 643 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz