Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Лютий » 27 » До річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну
11:38 AM
До річниці повномасштабного вторгнення РФ в Україну

Вистояли – переможемо!

 

24 лютого, в річницю початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, працівники центральної бібліотеки КУ "Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради" спільно з творчим колективом Куяльницького центру культури та дозвілля провели годину пам'яті "Вистояли - переможемо!"

Учасників заходу зустрічала розгорнута в бібліотечному фойє виставка-меморіал "Пам'яті загиблих земляків" з фотографіями загиблих в перший день війни військових частини А0173 та воїнів, що увійшли у книгу пам'яті, захищаючи Україну з 2014 року.

Ведучі заходу - бібліотекарі Ольга Волкунович та Інна Вербицька - розповіли про героїчний опір українців, які пішли на фронт, захищаючи свою землю, своїх рідних, свободу та незалежність нашої країни.

Зал схилив голови в хвилині мовчання, віддаючи шану усім, хто віддав найцінніше - своє життя у боротьбі за Україну. Була вшанована і пам'ять наших земляків Миколи Фоміна (с Домниця), Морара Максима (с. Соболівка), Хайміна Володимира (с. Нестоїта), Семеніхіна Генадія (селище Борщі), Пурчєла Юрія (с. Мардарівка), Захарчука Дмитра (с. Мала Кіндратівка), Бритавського Віталія (с. Малий Фонтан).

Продовжився захід віршами з поетичної збірки наших земляків "Душа, розірвана війною", які пропустили цей біль і війну через своє серце, знайшли потрібні слова, співзвучні кожному з нас.

А пісні, що лунали в залі у виконанні вокалістів Куяльницького центру культури та дозвілля, викликали сльози на очах не тільки у жінок.

Детальніше - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 301 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz