Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Грудень » 22 » До Новорічних свят
4:32 PM
До Новорічних свят

"Новорічна смакота" на бібліотечних поличках

 

День за днем, година за годиною наближається до нас Новий 2022 рік! Серед барвистого розмаїття свят найулюбленішими є Різдвяно-новорічні. І це не дивно, адже ці свята вселяють у серце кожного надію на добро,  сподівання на краще майбутнє, віру у нові успіхи та перспективи… А що робити, якщо немає новорічного настрою? Рецепт простий – завітати до бібліотеки!

Центральна бібліотека Куяльницької громади приготувалась до зустрічі Нового Року, причепурилася, даруючи своїм користувачам святковий позитивно-оптимістичний настрій вже з перших кроків від вхідних дверей, а на другому поверсі для наших улюблених читачів чекає велика святкова виставка-інсталяція «Новорічна смакота».

Поціновувачів читання та книги зустрічає книжковий містер Сніговик та запрошує до  виставки, де знайомить з  незвичайними  новорічними рецептами.

Один з них – «Салат «Фентезі», розділ, де зібрались книжки найвідоміших світових майстрів жанру фентезі і фантастики: роман-сага «Дюна» Френка Герберта, безсмертні романи Джона Толкіна, романи «Сузір’я дів» Дари Корній, «Сни з колодязя» Алли Рогашко та інші. 

Другий, не менш цікавий, рецепт – «Детективне асорті «без шуму і пилу» з найзаплутанішими детективами, карколомними пригодами та справжніми новорічними детективами від майстрів детективного жанру.

А третій рецепт – «Десерт «Жіночий каприз» - дуже до вподоби найпрекраснішій половині наших читачів, бо саме на них чекають на поличці історії про ніжне і палке кохання, радість і смуток, розчарування і надію, але усі вони – зі щасливим кінцем.

Доповнює новорічний настрій чарівна ялинка з передбаченнями  на наступний рік для кожного читача.

Тож  завітайте до нашої бібліотеки, на Вас чекає захоплююча подорож в новорічну  історію!

Більше фото - на сторінках блогу бібліотеки

 

Переглядів: 2581 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz