Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Грудень » 5 » До Міжнародного Дня волонтера
4:25 PM
До Міжнародного Дня волонтера

Мобілізація добра: Куяльницька громада у волонтерському русі

 

5 грудня працівники центральної бібліотеки підготували інформаційний дайджест до Міжнародного Дня волонтерів для учасників апаратної наради Куяльницької сільської ради  та волонтерів громади.

Ведучі заходу Інна Вербицька та Юлія Тишкул проінформували учасників заходу про найцікавіші факти з становлення волонтерського руху у світі, активізації його діяльності  в сьогоденні нашої країни, наголосивши, що Україна у 2023 році вийшла на друге місце у світовому рейтингу з благодійності.

Про волонтерський рух в нашій громаді розповів відеоролик "Мобілізація добра: Куяльницька громада у волонтерському русі", підготовлений зав. медіа-центром Ольгою Волкунович.

Кадри з  перших днів введення воєнного стану, коли  вся Куяльницька громада об’єдналась в єдиному пориві – допомогти у забезпеченні військових всім необхідним для виконання їхньої важливої місії захисту країни, збереженні її територіальної цілісності - проілюстрували велику щоденну, безкорисну  роботу як простих людей так і  волонтерськіх групи, до яких увійшли представники місцевого самоврядування (старостатів), бюджетні організації та комунальні установи: бібліотеки, клуби, школи, представники бізнесу – місцеві сільхозвиробники та прості мешканці нашої громади.

Вже два роки волонтерські групи не припиняють своєї діяльності, всіма силами наближаючи перемогу. Тільки разом можна наблизити Перемогу - і сьогодні це розуміють до 70% наших мешканців.

Куяльницький сільський голова Сергій Паламарчук подякував усім, причетним до волонтерської діяльності і відзначив подяками найактивніших волонтерів і закликав до продовження цієї великої справи.

 

Переглядів: 44 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz