Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Квітень » 3 » До міжнародного дня Інтернету
10:22 AM
До міжнародного дня Інтернету

Бажаєш бути сучасним? Завітай до бібліотеки!

 

Бібліотечним Інтернет-центром, створеним за програмою "Бібліоміст", пишається сьогодні бібліотека селища Борщі. Центр відкрито з метою надання кожному користувачеві бібліотеки можливого вільного (безкоштовного) доступу до світових інформаційних ресурсів. Центр обладнаний 4-ма комп′ютерами, до послуг користувачів принтер та сканер.Інтернет–центром постійно надаються консультації та практична допомога в пошуку необхідної інформації в мережі, виконуються пошукові роботи з певних тем.

Так як це єдиний в селищі центр безкоштовного доступу до Інтернету, то він завоював вже велику популярність серед жителів. Найактивнішими користувачами центру є учні, молодь, дорослі люди у пошуках роботи. Учні Борщівської ЗОШ I–III ст. №2 та школи–інтернату часто відвідують бібліотеку, шукають в Інтернеті  відповіді на питання, які їх цікавлять. Для тих користувачів, хто обирає професію, проводиться віртуальна екскурсія «Інтернет для абітурієнтів».  До послуг користувачів в центрі постійно діючий книжковий стенд «Путівка в Інтернет», де розміщені матеріали як користуватися комп′ютерами. Також представлено тематичні папки про безпечні та  цікаві сайти.

Інтернет – центр став великим помічником для бібліотекаря, вчителів, вихователів, колективу сільської ради. Усіх, хто бажає скористатися послугами бібліотеки та новітніми технологіями, будуть раді бачити в бібліотеці.

 

Детальніше читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 730 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz