Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2022 » Лютий » 11 » До Міжнародного дня дарування книжок
12:32 PM
До Міжнародного дня дарування книжок

«Кохаю… Читаю… Бажаю…»

 

Вже через кілька днів на нас чекає найромантичніше свято року – День Святого Валентина. У цей день хочеться сказати комусь найкращі у світі слова. Стрічки соціальних мереж яскравіють привітаннями, квітами та закликами дарувати книжки. Адже на цей день також припадає – Міжнародний день дарування книжок.

 Бібліотеки Куяльницької громади запрошують приєднатись до презентацій книжкових виставок, тематичних викладок літератури та зробити своїй бібліотеці книжковий дарунок.

Центральна бібліотека КУ «Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка» запрошує до читання любовних історій книжковою виставкою-інсталяцією «Кохаю... Читаю... Бажаю...». Оформлена, з книжковим яскравим серцем посередині, наповнена змістом, який так і заманює до читання, вона прикрашає незвичним дизайном та зваблює до книжок.  На виставці представлена література різноманітних епох – від класики до сучасності. Кожен знайде тут любовну історію до смаку – з хепі-ендом чи стражданнями та розлукою.

Багато читачів бібліотеки відгукнулись на акцію «Подаруй бібліотеці книгу з любов’ю». Свої власні книжки подарували бібліотеці Євген Караман, Валерій Волочан, Вікторія Фарфурак. Теплі слова адресують бібліотекарі і постійній і активній читачці Радмілі Фарманчук, яка протягом десятка років, незважаючи на вік та хвороби, приносить в дарунок бібліотеці цікаві журнали та газети.

Яскраву  книжкову виставку "Всьому початком є любов!" презентувала своїм читачам бібліотека селища Борщі. В літературній експозиції - нові найкращі книги, написані у жанрі любовного роману. А від бібліотекаря – цікава розповідь про книги Марії Матіос "Чотири пори життя", Надії Гербіш "Теплі історії до Кави", Роберта Джеймса Уоллера "Мости округу Медіссон", Світлани Талан "Зловити промінь щастя", Катерини Вільмонт "Подорож оптимістки, або Всі баби дури" та інших, які занурюють у світ таємничого почуття.

Дякує бібліотека своїм активним читачам - Надії Леснік та Лілії Нікітіною, які подарували бібліотеці вісімнадцять пригодницьких і детективних романів.

До  акції  "Даруймо  книги  і  любов" підключилась і Качурівська бібліотека-філія. Цілу серію книг про кохання подарувала бібліотеці найактивніша  прихильниця   та  велика  шанувальниця  книг  Олена  Барова.

Напередодні свята ми бажаємо нашим читачам, щоб в їхніх серцях завжди горіло полум’я кохання. І нехай воно буде щасливим, світлим, чистим, вічним!

Більше фото  - на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 8503 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz