Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Грудень » 6 » До Дня Збройних Сил України
4:26 PM
До Дня Збройних Сил України

"Уклін усім, хто край свій боронить"

 

6 грудня — День Збройних сил України! Свято на честь тих, хто захищав та нині захищає нашу землю від ворогів, свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких Україна досі лишається суверенною незалежною державою.

Бібліотеки Куяльницької громади вітають усіх захисників та захисниць нашої держави, спадкоємців слави українського козацтва, висловлюють вдячність та повагу за кожен відстояний клаптик рідної землі, за кожну врятовану долю та присвячують їм низку тематичних соціокультурних заходів.

В центральній бібліотеці розгорнута книжково-ілюстративна виставка «Світанки нескорених», з художніми та документальними творами про подвиги сучасних українських захисників, які відстоюють та захищають долю і майбутнє нашої держави, виявляють мужність, безстрашність і стійкість у виконанні свого військового обов’язку, гарячу любов до своєї Вітчизни, вірність присязі та бойовим традиціям українського народу.

Центральна дитяча бібліотека презентує цікаву книжкову новинку «Привид Києва»,  присвячену міській легенді, збірному образу героїчних пілотів 40-ї бригади тактичної авіації ВПС, що боронять небо над столицею. Ця книжка – гарна можливість у вигляді коміксів  донести до дітей складну тему війни, такі поняття як мужність та героїзм, глибше зануритися у історію оборони столиці.

На годину мужності "Українська армія - лицарі українського народу" запросили юних мешканців працівники культури села Стара Кульна. Складовими заходу стали презентація книжкової виставки "Вартові української землі", огляд літератури "Шлях формування Української армії з давнини до сьогодення", вікторина" Слава ЗСУ", відеоролик "Сучасна армія України", листівка-рукавичка  з побажаннями для воїнів ЗСУ.

Урок мужності "Уклін усім, хто край свій боронить" для учнів 7-11 класів був запропонований працівниками культури села Малий Куяльник.

Бібліотека села Гидерим організувала з маленькими читачами конкурс дитячого малюнку "Уклін усім, хто край свій боронить", запропонувавши дітям намалювати малюнки і привітати наших воїнів у холодну зимову пору, які  допоможуть підняти їм моральний дух та наблизити нашу перемогу.

Величезна пошана кожному воїну за оборону нашої держави та нашого життя! Низький уклін і світла пам'ять тим, хто віддав своє життя за нашу незалежність, нашу свободу.

Більше фото – на сторінках блозі бібліотеки

Переглядів: 87 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz