Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 14 » До Дня закоханих та Міжнародного дня дарування книжок
4:24 PM
До Дня закоханих та Міжнародного дня дарування книжок

Читаю! Кохаю! Живу!

 

Кожного року лютий дарує нам  світле та чарівне свято всіх закоханих — День Святого Валентина. Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання. До цього найромантичнішого свята року долучились і бібліотеки Куяльницької громади.

Завідувачка бібліотекою села Гидерим Василиса Полуденна підготувала для юних користувачів огляд книжкової виставки-інсталяції "Шкільна любов" та розповіла про історію свята закоханих. Директор Будинку культури Альона Чебан а провела з дітками майстер-клас "Святкова «валентинка» своїми руками".

«Розмальовка кохання» - під такою назвою пройшов святковий майстер-клас в бібліотеці села Коси (бібліотекар Олена Перлей).

В бібліотеці села Куяльник пройшла конкурс-гра "Перше кохання".   Присутні брали участь в конкурсах, розповідали історії про своє перше кохання, створювали селфі з веселими святковими реквізитами до дня Закоханих.

Бібліотекарем філії села Чубівка Юлією Ушаковою була організована презентація книжкової виставки "LOVE IS…" та фотозона до Дня Святого Валентина для дітей та молоді. Діти залюбки знайомились з героями книжок про кохання та дружбу. Разом з завідуючим клубом були проведені ігри-естафети, діти отримали позитивні емоції та солодкі призи.

Літературний вечір «Загадкові образи кохання» до Дня закоханих в бібліотеці провели для молоді та дорослих працівники культури села Малий Куяльник Ганна Єфімова та Наталія Сергенчук.

Бібліотекарка села Соболівка Яна Вербіцька запросила юних читачів на майстер-клас з виготовлення «валентинки» під назвою «Світом рухає кохання». Яскраві «валентинки» дівчатка  навчилися виготовляти в техніці «оригамі».

Чудову виставку-інсталяцію розгорнула для користувачів бібліотеки села Качурівка Катерина Гоцуленко.   "І  квітне  на  землі  кохання" – під такою назвою зібрані твори, присвячені  темі  кохання, адже у  всі  віки  письменники-лірики  описували  найсвятіше  почуття, яке  звеличувало  людину  і  робило  її  найщасливішою.

«Всьому початком є любов» - книжкова виставка з такою назвою зустрічає відвідувачів бібліотеки селища Борщі (завідувачка Ганна Трояновська).

Центральна бібліотека цього дня пропонує своїм молодим читачам комплекс заходів: перегляд святкових випусків «Бібліотечного меридіану» «Коханням скорені серця» і «Кохання у кожній римі», презентацію книжкової викладки «Серенада любові: кохаю, читаю, живу».

В центральній дитячій бібліотеці в День Святого Валентина з'явилося незвичайне дерево – «дерево-кохання», біля якого працівники бібліотеки запропонували своїм користувачам освідчитися у коханні своїм рідним, друзям, Батьківщині, або залишити свої побажання військовим.

День всіх закоханих є ще й Міжнародним днем дарування книжок. Книга  була, є і  завжди  буде  найкращим  подарунком  бібліотеці, і кожен бібліотекар нашої громади вдячний своїм читачам за книжкові дарунки. Так, чудову добірку книжок популярної української авторки, лауреата  Міжнародного  літературного  конкурсу "Коронація  слова" Світлани Талан подарувала бібліотеці села Качурівка її читачка, Наталя  Валентинівна  Колос.  

Добірку цікавих "жіночих" романів сучасних письменниць України подарували своїй бібліотеці мешканці села Станіславка.

Центральна дитяча бібліотека щиро вдячна родині її читача Тимофія  за подаровану серію  дитячих книжок італійської письменниці Барбари Кантіні «Мортіна», які обов'язково знайдуть свого користувача та стануть важливою частиною бібліотечного фонду.

Сучасна українська літературна для дорослих та дітей, класика зарубіжних країн, кулінарія та страви, в'язання гачком, книжки про лікарські рослини та корисні овочі – серед книжок, подарованих читачами бібліотеці села Стара Кульна.

До центральної бібліотеки з черговими книжковими дарунками завітав давній друг і постійний читач Леонід Пономаренко, вчитель німецької мови з 30-річним стажем, який поділився кращими виданнями зі своєї домашньої бібліотеки на німецькій мові.  

Ми  дуже  вдячні  за  поповнення  бібліотечного  фонду  цікавою  літературою. Книга, як  почуття - даруєш  комусь, а  тепло  на  душі  тобі.

Більше фото - на блозі бібліотеці

 

Переглядів: 121 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz