Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Червень » 1 » До Дня захисту дітей
2:07 PM
До Дня захисту дітей

Дитинства яскраві кольори

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії, адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Це свято є одним з найулюбленіших свят наших маленьких «читайликів», тому що кожного року бібліотеки громади запрошують дітей на цікаві пізнавально-розважальні заходи, різноманітні ігри та конкурси. Не став винятком і цей рік. В усіх бібліотечних закладах пройшов марафон дитячих ранків «Дитинства яскраві кольори».

Цікавий та змістовний захід під назвою «У нас єдина планета, у нас велика сім’я» відбувся в бібліотеці селища Борщі (Зірниця). В бібліотеці експонувалася книжкова виставка «По книжкових стежках літа! ». Бібліотекар Оксана Перебітюк розповіла юним користувачам про святкування в світі Міжнародного дня захисту дітей, а потім запросила усіх до розважальної програми. Діти брали участь у літературних вікторинах, відгадували загадки, кросворди, ворожили книжковим сторінками, грали в ігри та багато ще цікавого. Завершував свято щорічний конкурс малюнків на асфальті та частування морозивом.

Бібліотекар  села  Качурівка  Катерина Гоцуленко разом  з  завідуючою  сільським  клубом Ольгою Поштар  провели  для «читайликів» свято  "Свято  миру  і  дитинства - найсвітліше  на  планеті". На  дітей  чекали  цікаві  ігри  та  вікторини. Діти  з  задоволенням  відгадували  загадки. Найбільше  всім  дітям  сподобалась  гра "З  якої  ми  казки ?". До  уваги  дітей  була презентована  книжкова  виставка "Літні  промінці  на  книжковій  сторінці". Бібліотекар показувала ілюстрації  книжечок,  зачитувала  уривки  з  пригодницько-пізнавальних  видань. На  кінець  свята  всіх  дітей  запросили  на  танок  та  запропонували  намалювати  чарівні  малюнки  на  асфальті.

Велику розважально-ігрову програму підготували для маленьких мешканців села Глибочок бібліотекар Тетяна Руснак та клубний працівник Лариса Пломодєл. Дітки познайомились з книжковою виставкою «Літо. Книги. Відпочинок», розмальовували своїх улюблених книжкових героїв, з захопленням роздивлялися дитячі енциклопедії та казки з доповненою реальністю, ліпили з пластиліну квіти. Захопила малечу і рухлива гра-конкурс «Твістер», а закінчилося усе – солодощами.

Цікаві інтелектуальні ігри та невеличкі призи підготувала для підготувала для учнів 2 класу Мардарівської школи (керівник Н. Вдовиченко)  бібліотекар Світлана Андріященко та разом з працівниками Будинку культури провела для дітей справжнє Свято дитинства.  

Бібліотекар Бочманівської бібліотеки Ксенія Чиканчи під час проведення Свята до Дня захисту дітей провела з дітками веселу вікторину «Так чи ні?». Діти активно приймали участь, жартували, відповідаючи на запитання.

"Свято миру і дитинства-найсвітліше на планеті" – таку назву носив захід для дітей в селищі Борщі.  Усю малечу щиро привітали з Днем захисту дітей розважальними, ігровими, культурними заходами, безпосередню і активну участь у яких приймала завідувачка сільською бібліотекою Ганна Трояновська. До уваги присутніх була запропонована книжкова виставка-презентація новинок дитячої літератури «Свято миру і дитинства - найсвітліше на планеті".

В Гидеримській бібліотеці відбулось свято під назвою "Хай сонцю і квітам всміхаються діти". Завідувачка бібліотекою Василиса Полуденна запропонувала дітям різноманітні літературні ігри і вікторини. Всі разом приймали участь у експромт-вистави "У Тридев`ятому царстві" та в конкурсі малюнків на асфальті.

Святкову програму під назвою "Миру, здоров'я, любові - в теплі дитячі долоньки" для маленьких читачів села Чубівка підготувала бібліотекар  Неоніла Яніцька спільно з клубним працівником. Розважально-ігрову програму прикрасила виставка новинок літератури.

Бібліотекарем Гоноратської бібліотеки Світланою Якубовською разом з фахівцем соціальної роботи Куяльницької сільської ради Патренікою Ю.Г. була проведена розважальна програма «Діти – квіти життя!». Бібліотекар ознайомила учнів місцевої школи з історією започаткування свята  Дня захисту дітей. Фахівець з соціальної роботи в ігровій формі провела бесіду  на тему: « Свято миру і дитинства – найсвітліше на планеті». Діти з задоволенням приймали участь у конкурсі на знання своїх прав, на краще декламування улюбленого віршика, розгадували загадки.

Велике задоволення отримали дітки від розважально-ігрової програми "Літо. Діти. Канікули", яку підготувала для своїх читачів бібліотекар села Розалівка.

Велику презентацію книжкової виставки "Відпочивай, але читати не забувай" з літературними конкурсами та вікторинами підготувала для малечі завідувачка бібліотекою села Стара Кульна Ганна Кабак. 

З яскравою книжковою виставкою «Дитячий сміх – найкращий від усіх» познайомила своїх маленьких читачів бібліотекар села Петрівка Тетяна Шварьова та запропонувала голосні читання книжок, які найбільш сподобались малечі.

Виставку з книжечками для дитячого читання на літніх канікулах "Літо, привіт!" підготувала для своїх читачів бібліотекар села Мурована Валентина Туркевич.

Цього дня присутні на святах діти отримали цікавий, емоційний заряд енергії, солодкі подарунки та яскраві враження.

Більше фото - на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 1769 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz