Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Червень » 2 » До Дня захисту дітей
2:23 PM
До Дня захисту дітей

"Майданчик європейських розваг"  на святі Дитинства

 

1 червня вже другий рік поспіль на майданчику біля Будинку села Коси під час проведення районного фестивалю "Перші зірочки" з нагоди Дня захисту дітей центральна районна бібліотека відкриває для дітей та молоді "Майданчик європейських розваг", який користується великою популярністю серед учасників.

І поряд з традиційними дитячим майданчиком від центральної районної дитячої бібліотеки, спортивним майданчиком, майданчиком малюнку на асфальті, пісенним майданчиком з караоке, площею танцювального флешмобу та головною сценою концертного залу  діти та молодь мають змогу познайомитись з веселими та улюбленими іграми європейських народів,  похизуватися своїми знаннями про Європу на "гарячому стільці", позмагатися за звання кращого знавця європейських традицій у "Бліц-турнирі", проявити художній талант в "Арт-студії" та прикрасити себе яскравими малюнками та "тату" в "Боді-арті", обрати найвлучнішого "дартсмена" та найгнучкішого гравця у "Твістер".

Пропонуємо познайомитись з фоторепортажем від бібліотекарів районної бібліотеки, який дасть вам змогу зануритись в атмосферу свята та побачити все на власні очі.

Переглядів: 584 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz