Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Лютий » 15 » До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав
10:13 AM
До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Афганістан – мій біль, моя пекуча пам’ять

 

Сьогодні наша країна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконував свій інтернаціональний обов’язок на території інших держав.

В цей день бібліотеки Куяльницької громади пригадують події тієї далекої афганської війни і вшановують ветеранів-інтернаціоналістів. Один з таких заходів - зустріч з воїнами- інтернаціоналістами під назвою "Афганістан - моя пекуча рана" підготували і провели бібліотекарі Ставківського старостинського округу.

В Косівській бібліотеці відбувся вечір пам'яті "Афганістан - мій біль, моя пекуча пам'ять". Всі присутні зібралися, аби вшанувати пам'ять про воїнів-ветеранів афганської війни, про тих, хто пройшов через війну, і для кого вона триває й досі, у спогадах, снах, думках.

Бібліотека села Гидерим вшанувала пам’ять односельця, загиблого воїна-інтернаціоналіста Василя Цуркана годиною-реквіємом під назвою "Афганістан - історія та пам`ять". Традиційно, учасники заходу поклали квіти до пам’ятної плити. Також, в бібліотеці презентується книжкова виставка «Афганістан болить в моїй душі ".

В бібліотеці села Малий Фонтан відбулась презентація книжкової виставки "Афганістан: подвиг, біль, пам'ять...".

В Новоселівській сільській  бібліотеці оформлена книжково-документальна виставка "Афганістан - осколки пам'яті", де представлені не тільки книги про війну в Афганістані, а й фотографії учасників бойових дій – наших земляків, які загартовані у вогні і знають ціну людського життя.

В Чубівській сільській бібліотеці пройшла година пам'яті "Афганістан - біль та пам'ять".

Віртуальна сторінка центральної бібліотеки в Фейсбуці "Краєзнавчий гід" пропонує до уваги користувачів презентацію "Сторінки пам'яті", присвячену воїнам-інтернаціоналістам нашої громади, які загинули у війні в Афганістані.

 

Переглядів: 286 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz