Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2016 » Жовтень » 27 » До Дня визволення України від нацистських загарбників
10:24 AM
До Дня визволення України від нацистських загарбників

Війни священні сторінки

 

В останні  дні жовтня 1944 року міста і села України були остаточно звільнені від нацистських загарбників. Пам'ять про тих, хто не шкодував себе, рятував рідну землю і приніс перемогу над окупантами живе і нині. 

З метою гідного вшанування пам’яті визволителів в центральній районній бібліотеці представлена виставка-панорама «Війни священні сторінки», матеріали якої узагальнюють важкий шлях героїчного визволення України сімдесят два роки тому. На ній представлено найбільш яскраві події війни в кольорових та чорно-білих фотографіях, копіях архівних документів, статей із газет та журналів, які дають можливість уявити, як відбувалось звільнення України.  

26 жовтня в Куяльницькій школі в 6 -му класі відбулася патріотична година "Незабутні сторінки народного героїзму", підготовлена бібліотекарями Тетяною Бойко та Ритою Гарматюк, під час якої школярам нагадано хроніку візволення України та презентована  книжкова виставка "В боях кувалась перемога". Після заходу бібліотекарі разом з дітьми відвідали ветерана війни Бабій Валентину Прокопівну, яка поділилась з молоддю власними спогадами.

В Старокульнянській сільській бібліотеці була проведена історична година "Не згасає пам'яті свіча", де дорослі читачі бібліотеки ознайомились з книжковою виставкою та поділились історіями своїх рідних, які пройшли шляхами війни.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 659 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz