Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2021 » Жовтень » 28 » До Дня вигнання нацистських окупантів з України
12:05 PM
До Дня вигнання нацистських окупантів з України

В ім'я життя за землю України

 

28 жовтня Україна відзначатиме 77-му річницю вигнання нацистських окупантів за межі сучасної території України. В цей день традиційно вшановують пам'ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від нацистських окупантів. З метою гідного вшанування пам’яті  визволителів нашої України в бібліотеках Куяльницької громади розгорнуті тематичні книжкові виставки. 

В Гоноратській сільській бібліотеці розгорнута книжкова виставка "В ім'я життя за землю України". В книгах, представлених на виставці, відтворені героїчні дні визволення України. Зі сторінок книг постають перед читачами самовідданість і мужність синів і дочок України, їх вірність рідній Батьківщині, їх висока патріотична свідомість.

В бібліотеці селища Борщі оформлена книжкова виставка "Перегортає пам'ять сторінки". Представлена на ній література, яка розповідає про воєнні дії на території України в кінці жовтня 1944 року та надає інформацію про людські і матеріальні втрати, які понесла Україна під час Другої світової війни.

В Новоселівській сільській бібліотеці користувачів зустрічає історико-патріотична викладка літератури "Україна в полум'ї війни", яка знайомить з подіями, які відбувалися на території України в жовтні 1944 року, про битву за Україну, що тривала 22 довгих місяці.

В бібліотеці села Бочманівка розгорнута історично-ілюстративна  книжкова виставка "В книжковій пам’яті - миттєвості  війни", матеріали якої узагальнюють  важкий  шлях героїчного визволення України. Доповнює виставку тематична фото-викладка  «Бойові дороги наших земляків."

Книжкову виставку "Рядки, обпалені війною", присвячену визволенню України, пропонує до уваги своїх читачів і бібліотека села Куяльник.

В бібліотеці села Гидерим оформлена книжкова виставка під назвою "В ім`я життя за землю України".

Бібліотекарі громади взяли участь в урочистому покладанні квітів та вінків до пам’ятників воїнам-визволителям та загиблим в роки Другої світової війни односельчанам та хвилинах мовчання. У цей день  були схилені голови перед пам’яттю  загиблих визволителів, уславлені ті, хто в тилу ворога самовідданою працею наближав розгром нацистів, віддана глибока шана ветеранам, дітям війни, які допомагали піднімати Україну з руїн.

Більше фото - на блозі бібліотеки

 

Переглядів: 1342 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz