Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Березень » 14 » До Дня українського добровольця
1:49 PM
До Дня українського добровольця

Український доброволець - взірець патріотизму

 

Сьогодні, 14 березня, в Україні відзначається День українського добровольця, встановлений Верховною Радою України у 2017 році, щоб гідно вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, які в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну, а також сприяти зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

До Дня українського добровольця в бібліотеці села Новоселівка проходить презентація патріотичної книжкової виставки «Український доброволець – взірець патріотизму», яка включає документальні та художні твори, що прославляють звитягу та героїзм захисників Вітчизни.

До уваги відвідувачів бібліотеки села Коси запропонований перегляд відеоролика "Український доброволець- наша гордість".

Патріотична інформаційна година "Сила нескорених", підготовлена працівниками культури села Малий Фонтан, зібрала в бібліотеці юних мешканців села.

Чубівська сільська бібліотека-філія запросила користувачів на  патріотичну годину "Немає більшої сили, ніж стійкість духу добровольця", під час якої відвідувачі ознайомились з книжковою виставкою, провели бесіду, подивилися тематичну документальну стрічку.

Патріотична година «Добровольці на захисті добра і світла» зібрала юних читачів бібліотеки села Куяльник та познайомила з художніми творами сучасних українських письменників, які оспівують подвиг добровольців.

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) експонується виставка «Доброволець - це поклик серця», яка розповідає про славетний шлях добровольчих батальйонів та добровольців під час бойових дій.

Презентація книжкової виставки "Український доброволець - взірець патріотизму"  відбулась в бібліотеці села Бочманівка.

Сьогодні добровольцем став увесь український народ і своєю самовідданою службою та героїчними вчинками вкотре доводить, що не можливо здолати тих, хто готовий за Батьківщину віддати своє життя.

Більше фото – на блозі бібліотеки

 

 

 

 

Переглядів: 83 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz