Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2023 » Лютий » 14 » До Дня Святого Валентина
11:14 AM
До Дня Святого Валентина

Світом рухає кохання

 

Сьогодні ми святкуємо найромантичніше свято - День закоханих, свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Цей день пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

В бібліотеках Куяльницької громади це свято – особливе, бо на сторінках книжок живе найбільша кількість закоханих, захоплюючі історії кохання яких ми залюбки читаємо. Темі кохання присвячуються яскраві книжкові виставки, цікаві розважальні заходи, творчі майстер-класи.

«BOOK-LOVE STORY» - книжкова виставка-настрій під такою назвою зустрічає користувачів центральної бібліотеки громади. Розділи виставки «Читаю…», «Кохаю…», «Бажаю…» пропонують читачам найкращі книги про кохання українських та світових письменників сучасності.

На неймовірне побачення з захоплюючою історією закоханих запрошує усіх бажаючих інтерактивна викладка «Побачення наосліп».

Бібліотека селища Борщі підготувала для своїх читачів презентацію романтичної книжкової виставки "Всьому початком є любов!", яка  знайомить з відомими поетичними і прозовими творами українських і зарубіжних класиків, а також сучасних авторів про кохання для підлітків.

 

В бібліотеці села Гонората розгорнута книжкова виставка «Неймовірні історії кохання», яка містить два розділи – «Любов на світі - диво з див», де представлені книги  українських  і зарубіжних письменників, які оспівують в своїх творах велику силу кохання, та «Шкільна любов» з романами про перше кохання, про перші щемливі переживання, романтичні пригоди.

Під такою ж назвою - "Неймовірні історії кохання" розгорнута книжкова викладка  для користувачів бібліотеки Гидерим. До уваги присутніх – романтичні історії про кохання, пригоди, гумор. Юних читачів особливо приваблює розділ "Шкільна любов".

Яскрава книжкова виставка-інсталяція «Таємне побачення з книгою» оформлена в бібліотеці села Глибочок.

Романтична книжкова виставка "Теплі історії про кохання" чекає на читачів бібліотеки села Бочманівка.

Тематичний огляд літератури під назвою «Любов придумана не нами, вона від Бога нам дана» став однією із складових святкового заходу в бібліотеці села Коси.

Найцінніший подарунок цього дня -  виготовлена своїми руками яскрава «валентинка». «Валентинки», змайстровані юними читачами бібліотеки села Коси для своїх добрих друзів під час святкового майстер-класу "Валентинки-веселинки", майоріють різними кольорами та теплими привітальними словами.

Чудові «валентинки» та аплікації створювали маленькі учасники гуртку «Умілі рученята», який діє при бібліотеці  села Борщі. На видному місці була вивішена святкова  "Дошка зізнань", на якій кожен бажаючий від мала до велика зміг написати своє найщиріше зізнання в коханні, а потім вибрати цікаву книгу.

А ще нагадуємо усім,  що 14 лютого весь світ відзначає ще й Міжнародний день книгодарування. Бібліотеки громади дуже вдячні за книжкові дарунки, які їм дарують активні читачі. Таким подарункам ми раді завжди!

Більше фото – на сторінках блогу бібліотеки

Переглядів: 303 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz