Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2020 » Лютий » 14 » До Дня Святого Валентина
3:30 PM
До Дня Святого Валентина

Серенада любові

 

13 лютого в медіацентрі центральної бібліотеки  панувала святкова атмосфера, яку створили для студентів 1 курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Максим Кириленко) молоді бібліотекарі Ольга Волкунович, Ірина Пашора та Віолета Зінченко, запросивши на свято «Світом править любов».

Бібліотекарі познайомили юнаків та дівчат з історією виникнення чудового свята кохання, запропонували відеоряд різноманітних презентацій про традиції святкування цього дня у країнах світу, запросили до мандрівки уявним «Трамвайчиком кохання», який зупинявся на «Провулку першої симпатії», «Алеї першого кохання», «Бульварі мрій», «Площі побачення» та «Вулиці очікування» і знайомив зі зворушливою історією кохання непересічних людей.

На «ура» пройшла розважально-ігрова програма за мотивами популярної телевізійної гри «Хто зверху?» з конкурсами  «Хто я?», де за питаннями одногрупників треба було здогадатись, в образі якого кіногероя представ перед командою її учасник: Губки Боба, Майкла Джексона,  Рапунцель, Гаррі Поттера, Джина чи Шрека, "Угадай хіт", де по жестам конкурсанта команда відгадувала пісню, "Склади слово", який потребував не тільки швидко відповісти на питання, а й швидко орієнтуватись у просторі, щоб скласти слово, поставивши свою літеру на правильне місце.

Після підбиття підсумків конкурсів та вручення подарунків бібліотекарі презентували книжкову виставку "Серенада любові" та запропонували зробити святкове селфі у фотозоні «День закоханих. #На дивані з книгою». Кожен із учасників покидав бібліотеку в гарному настрої, з яскравою "валентинкою" та солодощами, а фотозона не залишилася пустувати і активно працювала протягом 14 лютого, даруючи усім відвідувачам бібліотеки святковий настрій, заряд любові та надії.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 795 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz