Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2015 » Червень » 25 » До Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни
1:59 PM
До Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни

Той найдовший день у році...

 

22-е червня 1941-го року, 4:00 ранку, мить..., і шквал крові, болю і смерті...Ми закріпили цю пам’ятну дату в наших серцях.

В цей день в селі  Малий Фонтан біля пам'ятнику воїнам - землякам та братської могили зібралася громада, щоб віддати данину пам'яті своїм співвітчизникам, які загинули у роки війни. На мітингу були присутні делегації від районної адміністрації, працівників культури, освітян. Дорослі і діти завмерли під час хвилини мовчання. Квіти, жалоба, шана та вдячність - це лиш мала частка того, що ми можемо сьогодні зробити для них...
Пам'ятний захід продовжився в сільській бібліотеці
літературною годиною "Той найдовший день у році",  яку підготували бібліотекар Ірина Дмитрієва і завідувачка клубом Ірина Попенко.
Бібліотекар навела присутнім вражаючу статистику Другої Світової війни, презентувала
тематичну поличку "Так почалася війна..." та представила дітям меморіальне видання "Книга Пам'яті України. Переможці", а завідувачка клубом продемонструвала відео ролик "22 червня -  День пам'яті і скорботи".
Під час заходу діти з трепетом та увагою гортали сторінки "Книги Пам'яті України. Переможці" , сподіваючись відшукати своїх дідусів, що воювали у Велику Світову війну.

 

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС
 

Переглядів: 715 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz