Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » До Дня пам'яті жертв Голодомору
1:53 PM
До Дня пам'яті жертв Голодомору

Презентація пересувної виставки «Україна 1932-1933. Геноцид голодом»

 

В останню неділю листопада Україна відзначає 76-ті роковини однієї із найстрашніших і трагічних сторінок своєї історії - Голодомору. До цієї події Національний інститут пам’яті підготував пересувну виставку «Україна 1932-1933. Геноцид голодом», що прибула до краєзнавчого відділу центральної бібліотеки Куяльницької ЦБС.

Виставка складається з 15 банерів, які детально розповідають про передумови виникнення голоду, про його перебіг, про страшні муки, на які обрік радянський уряд весь український народ.

30 жовтня відбулась презентація цієї виставки для користувачів. Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан розповіла присутнім про події 76-річної давності, про супротив українського селянства колективізації, про каральні міри голодом.

Також Надія Іванівна познайомила присутніх зі свідченнями очевидців тих страшних подій в нашому районі, які зібрані в двох тематичних теках «Голодомор 1932-1933 року. Пам'ять народу».

Виставка буде експонуватися в краєзнавчому відділі до 7 листопада, тож запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з нею!

Переглядів: 1278 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz