Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Травень » 8 » До Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги
7:56 AM
До Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги

І пам'ять про війну нам книга воскресить...

 

6 травня, напередодні Дня пам’яті і примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, в центральній бібліотеці відбувся літературно-поетичний вечір "Відлуння війни і пам’ять серця". 

На захід завітали поети літературних об’єднань "Промінь" та "Аркадійський клуб", а також активні члени літературного салону "Бестселер".

Ведучі заходу Олена Попова та Людмила Поросятківська розповіли гостям про шокуючі документальні факти, про участь, долю і трагічні втрати, яких зазнала України у Великій війні, проілюстувавши розповідь відеоматеріалами "Повік ті дні із пам’яті не стерти", підготовленими бібліотекарем Інтернет-центру Ольгою Волкунович.

Цікавим став для поетів літературний блок "І пам’ять про війну нам книга воскресить", що складався з презентації найвідоміших історико-документальних і художніх творів та декламації власних віршів присутніх на вечорі поетів, бо тема війни, героїзму простих людей, завжди хвилювала і буде хвилювати творчих людей.

Детальніше про захід читайте на сторінках блогу ЦБС

 

Переглядів: 838 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz