Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2019 » Серпень » 27 » До Дня Незалежності України та Дня Прапора України
11:23 AM
До Дня Незалежності України та Дня Прапора України

"З любов'ю до України": заходи в сільських бібліотеках

 

28 років минуло відтоді, коли здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути вільними господарями на своїй прекрасній і чарівній українській землі. Великі національні свята нашої державності - День незалежності України і День Прапора України – були широко і масштабно відзначені в сільських бібліотеках та клубних закладах Куяльницької громади.

Велике свято до Дня Незалежності "Моя країна - Україна" відбулось в клубі села Малий Фонтан. Завідуюча сільською бібліотекою Ірина Дмитрієва запропонувала гостям перегляд відеоролику "Державний прапор України - святиня нашого народу" та презентацію книжкової виставки "Живи, моя державо, Україно!", а завідуюча клубом Ірина Попенко підготувала яскраву концертну програму. Діти декламували вірші про Україну, співали пісні. Багато оплесків викликали запрошені на концерт гості: автор та виконавець Павло Соборний та подружжя Іванкових. Закінчився виступом колективу "Фонтанські дівчата".

Тематичний вечір  «Україна від А до Я» пройшов в Качурівській сільській бібліотеці. Бібліотекар Катерина Гоцуленко провела огляд книжкової виставки «Незалежна моя Україна», разом із завклубом Поштар О.М. розповіла присутнім про історію України та її шлях до Незалежності, запропонували переглянути відеопрезентацію «Моя незалежна Україна» та взяти участь у літературній вікторині «Так чи Ні». 

Завідувачка бібліотекою селища Борщі Ганна Трояновська провела для  учнів 5-9 класів літературно-історичний екскурс "Ми віримо в твоє майбутнє, Україно" та познайомила дітей з книжковою виставкою "Мій край чудовий - Україна".

Історична година «З жита, з волошок наш прапор ясний», присвячена історії виникнення прапору нашої країни, та презентація книжкової виставки «Це моя Україна це моя Батьківщина» до Дня Незалежності України, пройшла в бібліотеці села Мардарівка (бібліотекар Людмила Шевченко).

Історична година "Україно - люба ненько!" була проведена і для читачів бібліотеки села Куяльник. Бібліотекар Рита Гарматюк  ознайомила учнів 1-7 класів з історичною довідкою виникнення українського прапору, становлення незалежності України, з тематичною виставкою «По долині жито, по горі блакить» та запропонувала втілити на папері свої бажання, якою вони хочуть бачити нашу країну в майбутньому.

В Новоселівській сільській бібліотеці пройшла патріотична панорама "Єдина! Вільна! Неподільна!". Читачам було презентовано книжково-ілюстративну виставку "Моя країна - Україна" та запропонований конкурс дитячих малюнків "У жовто-блакитному вимірі".

Народознавчу бесіду «З Україною в серці»та цікаву вікторину «З любов’ю до України» запропонувала своїм читачам, учням 5-6 класів, бібліотекар села Глибочок Тетяна Руснак.

Детальніше про заходи читайте на блозі ЦБС

Переглядів: 355 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz