Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Березень » 7 » До дня народження Світлани Талан
3:47 PM
До дня народження Світлани Талан

"Все, що душа довірила словам..."

 

7 березня відзначає свій день народження українська письменниця, улюблениця багатьох читачок СВІТЛАНА ТАЛАН. Вона стрімко увірвалася в сучасну українську літературу. Пише романи в жанрі «реальних історій», які їй підказує життя. Усі її твори на гостросоціальну тематику. Незмінним лишається єдине: головна героїня її книжок — жінка-українка, вольова, зворушлива, ніжна, чуттєва, яка іноді помиляється, але її завжди веде за собою любов: до чоловіка, до дітей, до батьківщини.

Українська письменниця є неодноразовою лауреаткою всеукраїнського конкурсу «Коронація слова», за версією журналу «Фокус» входить до трійки найпопулярніших письменників України, великий патріот нашої держави, яка бачила події на Донбасі і з великою силою слова передала надскладні емоції і дуже вразливо зуміла донести до читачів ті криваві, важкі часи, які були і є нині в Україні.

До дня народження письменниці в  бібліотеках Куяльницької громади презентуються яскраві тематичні книжкові виставки. До уваги читачок села Новоселівка оформлена тематична викладка літератури  «Романи Світлани Талан».

Бібліотека села Стара Кульна пропонує читачам прем’єру нового роману авторки  "Букет улюблених квітів" і обіцяє, що ця книга обов'язково принесе поціновувачам творчості письменниці приємні та зворушливі емоції.

 

 

 

 

 

Переглядів: 64 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz