Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2024 » Лютий » 26 » До дня народження Лесі Українки
2:20 PM
До дня народження Лесі Українки

Поетичне слово Лесі - в бібліотеках громади

 

В закладах КУ «Публічна бібліотека ім. Є. Чикаленка Куяльницької сільської ради» до 153-річчя від дня народження Лесі Українки пройшли різноманітні соціокультурні заходи: презентації книжкових виставок, огляди літератури, перегляди тематичних відеоматеріалів та мультфільмів за творчістю поетеси.

Серед найцікавіших заходів – презентація книжкової виставки під назвою «Геній тендітної незламності» та перегляд мультфільму "Мавка. Лісова пісня" в центральній дитячій бібліотеці. «Мавка. Лісова пісня»  є українським 3D-анімаційним фентезійним фільмом від студії «Animagrad», знятим за мотивами драми-феєрії Лесі Українки, який став найкасовішим українським кінопроєктом за всю історію незалежного українського кінематографа.

Завідувачка бібліотекою села Гонората Світлана Якубовська завітала до Гоноратської гімназії з літературною годиною "Без надії сподіваюсь!", разом з учнями 9 класу занурилась у творчість великої поетеси та пройшли життєвим шляхом незламної Лесі, презентувала книжкову виставку «Мужня, ніжна, жінка-українка» та познайомила з літературним доробком видатної письменниці.

Бібліотека села Нестоїта презентувала своїм користувачам книжкову виставку "Слово як голос душі".

В бібліотеці селища Борщі (Зірниця) експонується книжкова виставка «Поетична квітка України».

Більше фото - на блозі бібліотеки

Переглядів: 120 | Додав: bibliotekar | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz