Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2017 » Лютий » 24 » До дня народження Лесі Українки
11:36 AM
До дня народження Лесі Українки

"Я в серці маю те, що не вмирає..."

 

Напередодні 146-ої річниці з дня народження геніальної дочки України – Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач) в бібліотеках Подільського району відбувся ряд тематичних масових заходів.

22 лютого в бібліотеці селища Борщі зібралися прихильники поетичної творчості Лесі Українки, щоб у колі однодумців провести вечір поезії "Я маю в серці те, що не вмирає...", прикрасою якого стала виставка-портрет "Ти себе українкою звала...", яку презентувала бібліотекар Оксана Перебітюк. Вечір поезії познайомив з життєвим, творчим шляхом та особистим життям Лесі Українки та улюбленими віршами з творчості поетеси, які звучали у виконанні присутніх читачів.

23 лютого огляд книжкової виставки та літературну вікторину за творчістю Лесі Українки "Безсмертна, як життя, дочка Прометея" провели бібліотекарі Липецької центральної бібліотеки Інга Урсул та Лариса Дімпул з учнями школи. Особливо сподобалось усім виконання віршів Лесі Українки наймолодшими читачами бібліотеки.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

 

 

Переглядів: 584 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz