Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Меню сайту
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Друзі сайту
Головна » 2018 » Травень » 15 » До Дня Матері
8:50 AM
До Дня Матері

Рідна мати - наша берегиня

 

Кожну другу неділю травня українці святкують одне з найбільш зворушливих свят - День Матері, даруючи їм теплі слова подяки, квіти, листівки, дарунки, виготовлені власними руками, а в закладах культури проходять поетичні та музичні вечори, літературні ранки та інші святкові заходи. Найкращі та найзворушливіші заходи до Дня Матері в цьому році пройшли в бібліотеках сіл Станіславки та Коси.

11 травня у Станіславській сільській бібліотеці відбулося родинне свято до Дня Матері "Рідна мати - наша берегиня", в якому взяли участь учні шостого класу місцевої школи, їхні мами та бабусі.  Завідувачка бібліотекою Валентина Христич підготувала книжкову викладку «Ми матір називаємо святою», а діти взяли участь у літературно-музичній композиції «Рідненька матінка моя», під час якої звучали легенди про матір, вірші та пісні, дотепні гуморески та пантоміми.

14 травня в Косівській сільській бібліотеці бібліотекарем Оленою Дегтяренко було проведено свято матері "Мама ніжна і кохана". Бібліотекар познайомила дітей з книжковою виставкою "Казочки, які мені читає мама" та запропонувала намалювати мамі малюнок та подарувати, адже найкращий подарунок той, який змайстрований своїми руками.

Детальніше про заходи читайте на сторінках блогу ЦБС

Переглядів: 825 | Додав: Olga | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід
Посилання
Блог Публічної бібліотеки ім. Є. Чикаленка Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради
Архів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright ЦБС © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz